Löjtnantsgatan 4 3 rum & kök, 88.5 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 88.5 kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm
Avgift 5 373 kr/mån
Våning 2 (tryck våning 4 i hiss)
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Nedre Gärdet/Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
88.5 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
342
Lägenhetsnr LMV:
1202
Byggnadsår:
2007
Balkong:
Fransk balkong
Förråd:
Källarförråd (ca 7 kvm)
Våning:
2 (tryck våning 4 i hiss)
Hiss:
Ja (Rymlig hiss)
Avgift:
5 373 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
1.893300 %
Andelstal, avgift:
0,018933
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
100
Energiprestanda:
100 kWh/Kvm och år
Energiklass:
D
Registrerad:
2019-02-27
Förening:
Brf Artillerigården
Org.nr:
7696119978
Interiör

I fritt och soligt läge med utsikt över Kasernparken och Svea Torn, ges nu möjligheten att förvärva denna ljusa och optimalt planerade bostad om tre rum och kök. Fint ljusinflöde från två håll, med underbara stora fönsterpartier och fransk balkong med grönska direkt utanför. Genomgående i bra skick där det bara är att flytta in! Stor och tröskelfri hiss som leder hela vägen ner till föreningens garage med 25 parkeringsplatser.

Avhängningsvänlig hall med flertalet garderober och hatthylla. Vidare leds du in till vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med stora fönsterpartier och fransk balkong. Vardagsrummet inrymmer plats för stor soffgrupp, fåtölj och sideboard. I Andra delen av rummet ligger köket som kommer från Ballingslöv med vitvaror från Siemens. Maskinellt utrustad med kyl/frys, spishäll, fläkt, micro, ugn och diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Naturlig matplats intill köket med plats för upptill 6 personer.

Bostadens större sovrum ligger lugnt till mot Kasernparken. Här ges plats för tilltagen dubbelsäng och möblemang. Längs vägg löper en bra inbyggd garderob med förvaring i lådor undertill. Bostadens mindre sovrum, som idag nyttjas som arbetsrum och vardagsrum, ligger även den lugnt till mot gård. Bra storlek på rum som passar de flesta ändamål. Från korridor återfinns lägenhetens tilltagna badrum. Helkaklat i vitt med grå klinker på golv, där golvvärme finns installerat. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat på kommod, väggskåp samt kombinerad tvätt och torkmaskin.

Säkerhetsdörr är installerad till lägenheten. Till bostaden finns nyttjanderätt till källarförråd.

Här bor du i omåttligt populära området kring Starrängsringen. Alldeles intill finner du SATS Stadion, välsorterade Matglädjen och franska bageriet Fosch Artisan Pâtisserie. Närmsta förbindelserna ligger i direkt närhet vid Stadion och Kungliga Musikhögskolan med tunnelbana och buss som tar dig till samtliga delar i Stockholm. Promenadavstånd bort finner du såväl Karlaplan, Fältöversten och Östermalmstorg. Till den lugnare delen av stan finner ni Lill-Jansskogen med dess stora naturområde.

Förening

Brf Artillerigården är s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 53 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 4.450 kvm, innehar 1 lokal om 62 kvm samt 25 garageplatser i Svea Artilleri garage samfällighetsförening. För närvarande en kortare kö till ledig garageplats som kostar 1.800 kr/månaden.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en tvättstuga samt cykelrum. Barnvagnsutrymme finns i portuppgång. Leverantör av Kabel-TV väljer medlemmen själv samt bredband (fiber) via Open Universe.

Till lägenheten hör rymligt källarförråd.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Huset uppfördes 2007. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

Föreningen har byggt laddstationer till samtliga p-platser. Därutöver har inga stora renoveringar eller ombyggnationer gjorts utanför underhållsplanen.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Caroline Lundin +46 (0)734 97 47 07
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Caroline Lundin
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden